Το χωριό μας, η Χόμορη

Δήμος Πλατάνου...Καλώς ήρθατε!

ΣΚΟΠΟΣ

Η αγάπη για το χωριό μας

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο διαδυκτιακό χώρο. Με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.

Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Όλοι μας, αυτοί που μείνανε στο χωριό και αυτοί που το αγαπάμε οφείλουμε να το φροντίσουμε και να συνειδητοποιήσουμε την αξία του, να σεβαστούμε την ιστορία του και να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα του.

Ελπίζουμε ότι την προσπάθειά μας αυτή, θα την αγκαλιάσουν όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι της Χόμορης και ότι η ιστοσελίδα αυτή θα συμβάλει στην διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας αλλά και στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Όσοι θέλετε να συμβάλετε σε αυτή τη προσπάθεια διατήρησης της παράδοσης του χωριού μας, είστε ευπρόσδεκτοι να βοηθήσετε δίνοντάς μας οποιαδήποτε στοιχεία, ιστορίες, φωτογραφίες, διηγήσεις…μνήμες ζωής.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι το chomori.gr δεν έχει καμία σχέση - εξάρτηση με οποιονδήποτε τοπικό φορέα ή με το σύλλογο του χωριού μας. Η ιστοσελίδα μας είναι και θα παραμείνει μια ανεξάρτητη ευχάριστη νότα, για το καλό του τόπου μας.

Ειδικά, για το σύλλογο του χωριού μας, εάν κρίνουν ότι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το chomori.gr ως βήμα επικοινωνίας, είμαστε πρόθυμοι και με χαρά θα βοηθήσουμε προς αυτό τον σκοπό. Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους επισκέπτες του chomori.gr ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στην περίπτωση που επιθυμούν να παρουσιάσουν στο chomori.gr οποιοδήποτε θέμα, αφιέρωμα ή άλλο σχετικά με το χωριό μας και εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με τους όρους λειτουργίας της ιστοσελίδας μας.