Το χωριό μας, η Χόμορη

Δήμος Πλατάνου...Καλώς ήρθατε!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γιορτές - Εκδηλώσεις

 

Ο συγχωριανός μας και τωρινός Πρόεδρος του συλλόγου Απανταχού Χομορητών "Η Αγία Παρασκευή", Κος Αντώνης Δρόσος, παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου 2008 στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, την έκδοση του βιβλίου του, "ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΜΟΡΗ".

 

Το βιβλίο κάνει μια ιστορική αναδρομή στη παλιά και νέα εποχή της Χόμορης.

 

Ο συγχωριανός μας, Κος Θωμάς Πατούχας, μόνιμος κάτοικος Αμερικής, εξέδωσε το βιβλίο του "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ".

 

Το βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία της οικογένειας Πατούχας από τα πολύ παλιά χρόνια, καθώς επίσης και σε οικογένειες του χωριού που συνδέονται συγγενικά και φιλικά με την οικογένεια Πατούχας.

 

 

Όλες οι εκδόσεις βιβλίων για το χωριό μας συμβάλλουν στη πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το chomori.gr θα παρουσιάζει πάντα τέτοιες αξιόλογες παρουσιάσεις.

Στείλτε τις ευχές σας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος!

 

 

 

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

 

 

 

 

 

 

Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας
Σας ενημερώνουμε ότι την 1η Δεκεμβρίου 2009 θα ξεκινήσει η λειτουργία της ηλεκτρονικής έκδοσης  της εφημερίδας «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ», την οποία θα μπορείτε να επισκεφθείτε στη διεύθυνση www.nafpaktiaki.gr.
Η νέα εφημερίδα θα είναι ποικίλης ύλης και θα καλύπτει θέματα που αφορούν την κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Ναυπακτίας, τους πατριδοτοπικούς Συλλόγους της Ναυπακτίας καθώς και θέματα γενικού ενδιαφέροντος.
Μπορείτε να μας στείλετε τα άρθρα σας ή τα νέα του Συλλόγου σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nafpaktiaki.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fax: 210-8023941.
Η «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ» διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σε περιπτώσεις που το περιεχόμενο της πληροφόρησης που λαμβάνει, κρίνεται αμφισβητήσιμο ή υβριστικού περιεχομένου.